missyqme
I am wat I am..
By: missy qme

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 20-Mar-2007 07:29 Email | Share | | Bookmark
The new me.

 
 
 


Saturday, 10-Mar-2007 07:15 Email | Share | | Bookmark
This is my new life.

 
I've found my bestest buddy right now. His name is Bobot. Dia selalu ada ke mana saja aku pegi. Aku berhabisan duit kerana dia. Bought Bobot at the cost of almost RM 3K. Bobot ada 2 lense dan juga 1 external flash. Aku tido pon bersama Bobot. Hahah... Nak tgk hasil keja Bobot, bley pegi ke http://qimieissick.fotopages.com

Aku sayang Bobot!!


Monday, 5-Mar-2007 09:01 Email | Share | | Bookmark
Jangan tanye aku.

Jangan tanye aku pesal wedding aku. Aku benci DIA. Coward! Im starting a new life ayte now. God bless me!


Thursday, 28-Sep-2006 06:07 Email | Share | | Bookmark
Aksi Si Pencuri Coklat

 
 
 
View all 18 photos...
This is my anak angkat.. Lala nama dia. Jantung hati aku, my BB and me mom. Nak dijadikan kesah, masa dia dtg nh, mama aku kasik dia 1 bar chocolate cadbury yg besar.. dan dia pon amik coklat tuh dan makan secara sorok2. Last-last kantoi ngan aku. Ape lagik, uncle Pejal dia pon terus lah amik gambar dia yg tgh asyikkkkkkkkkkkkkkk tuh...

Let d pics do the talking...


Saturday, 26-Aug-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Majlis Pernikahan dan Persandingan CR dan Pejal

Tgh tunggu tok kadi akad nikah.
Abu si pengapit yg setia.
Senyuman manis seorang isteri.
View all 50 photos...
To those yg tak dpt turut serta memeriahkan majlis ini, dis pics utk korang. This week 10th Sept, kenduri bertandang dekat Port Dickson. Sapa yg free, jemput2 lah dtg. Aku wakil kedua2 pihak pengantin menjemput korang. Hehehe...

Enjoy d pics anyway. Insyaallah yg kenduri kat Port Dickson ni gambar2 yg lebeh berkualiti akan diambil. Ini kerana my future husband (InsyaAllah) yg juga seorg jurugambar professional kena bertugas pada hari itu.

I'm actually happy for both of them. They went thru alot with only a few who actually knew whats going on. Anyways, semoga korang bahagia sampai ke anak cucu.

Pejal has always been a really good fren of mine selain drpd Abu and Mizi. He is always there tetgh mlm just to melayan me merepek kerepek via SMS. CR pon rapat ngan aku gaks but dia lagik rapat ngan Abu. Anyhow, the 4 of us relates to each other. And sbb itu kot aku dan Abu kena paksa jadi pengapit dieorg.


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net